SmoothTeam-simulaatio

Alta löydät lisää tietoja ja yleisimpiä kysymyksiä SmoothTeam-simulaatiosta.

SmoothTeam-simulaatio

SmoothTeam-simulaatio tiimin toiminnan kehittämiseksi sisältää:

 • Tilaisuuden aluksi täytettävän ennakkokyselyn
 • Itse simulaation (10-15 tilannetta)
 • Loppuyhteenvedon ja raportit
 • Tulostyöpajan

Pyydä tarjous tai lisätietoja:

045-1143664

Simulaatio

Tarjoamme simulaatioita tiimin eri tarpeisiin, esimerkiksi muutostilanteisiin tai työn kuormittavuuteen. Yksittäisen simulaation kesto on noin 2-3 tuntia.

Tulostyöpaja

Simulaation tueksi tarjoamme erillisen tulostyöpajan, jossa suunnitellaan tiimille kehityspolku simulaation tulosten perusteella. Tulostyöpaja kestää noin 2-4 tuntia. Simulaatio on haluttaessa mahdollista järjestää myös ilman tulostyöpajaa.

Valmennusohjelma

Tarjoamme myös pidempiä valmennusohjelmia uusille tiimeille ja tiiminvetäjille, sekä uutta virtaa tarvitseville tiimeille. Ohjelman kesto 4-6 kuukautta. Kysy lisää!

UKK

Tästä löydät muutamia SmoothTeam-palvelusta useimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen.

Mitä simulaatio käytännössä tarkoittaa tiimille?

Varaatte kaksi tuntia yhteistä aikaa kalenterista joko kasvotusten tai videoneuvottelusoftanne yli. Jokaisella pitää olla tietokone, tabletti tai isonäyttöinen älypuhelin nettiyhteydellä. Meiltä tulee fasilitaattori, joka hoitaa toteutuksen tästä eteenpäin. Simulaation aikana tiiminne pelaa tarinallisen pelin. Opit kollegoistasi, he oppivat sinusta ja samalla kuulet miten muut näkevät sinut ja vahvuutesi. Lopuksi saatte havainnolliset raportit tiimistänne jatkokehittämisenne tueksi

Millaisille tiimeille tämä sopii?

Työkalu sopii parhaiten 4-16 hengen tiimeille. Isompien tiimien osalta voimme pelata useamman simulaation. Työkalua voivat käyttää sekä etä- että läsnätiimit. Pelin käyttäminen ei ole riippuvainen toimialasta, olemme tehneet yhteistyötä hyvin monenlaisten toimialojen – niin eläinlääkäreiden, softatalojen kuin vapaaehtoistoimijoidenkin – kanssa.

Simulaatiomme rakentaa tiimin keskinäistä ymmärrystä. Lähtökohtana on, että tiimin jäsenet tuntevat toisiaan jo jonkin verran. Simulaatio ei sovi aivan uuden tiimin ensimmäisinä päivinä, mutta jo muutaman viikon yhteistyön jälkeen pelin pelaaminen on hedelmällistä. Peli ei sovi tiimeille, joissa on meneillään kriisi kuten kiusaamista tai isoja henkilöiden välisiä jännitteitä. Näissä tilanteissa suosittelemme käyttämään ryhmätyönohjausta, sovittelua tai muita menetelmiä, jotka tuovat ongelman näkyväksi ja tukevat sen sensitiivisessä käsittelyssä pidemmällä aikajänteellä. Vinkkaamme halutessasi hyviä tekijöitä.

Mitä tämä maksaa?

Ole yhteydessä ja teemme tarkemman tarjouksen. Hinnan karkea suuruusluokka on 50 euroa per osallistuja + fasilitaattorin työ. Hintamme sisältää simulaation lisäksi aina henkilö- ja tiimikohtaiset raportit. Meillä on tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen simulaatioon, ei ole maksuvelvollisuutta.

Mitä simulaation jälkeen tapahtuu?

Saatte aina henkilökohtaiset ja tiimikohtaiset raportit sähköisesti käyttöönne. Simulaation jälkeen järjestetään erillinen tulosten purku, joka keskittyy oman tiimin ja työympäristön kehittämiseen. Tulostyöpajan pohjana ovat simulaation tulokset, joiden perusteella suunnitellaan konkreettisia kehittämisaskeleita tiimille.

Voinko fasilitoida simulaation itse ja käyttää vain työkalua?

 • Jos sinulla on yksi tiimi, meiltä tai kumppaniltamme tulee fasilitaattori. Simulaation laadukas fasilitointi vaatii perehtymistä, ja yksittäistä tai paria tiimiä varten on helpompi, kun asian valmiiksi osaava henkilö tulee vetämään simulaation.
 • Jos olet organisaation sisäinen henkilöstön kehittäjä tai fasilitaattori ja olet kiinnostunut vetämään useita pelejä organisaatiossasi, osallistu yhden päivän kestoiseen koulutukseemme. Sertifioituna SmoothTeam Fasilitaattorina saat käyttöösi simulaatioalustamme raportteineen sekä materiaalia työsi tueksi. Ole yhteydessä meihin.
 • Jos olet ammattimainen fasilitaattori, organisaation kehittäjä tai konsultti, osallistu SmoothTeam Fasilitaattori -sertifiointikoulutukseemme. Tämän jälkeen voit käyttää peliämme oman liiketoimintasi tukena. Ole yhteydessä meihin.

  Meillä on luotettu konsultti, voiko hän vetää simulaation?

  Ks. yllä. Annamme simulaation mielellään konsultin käyttöön ja perehdytämme hänet siihen.

  Lähetä viesti!

  Osoitteet

  Käyntiosoite: Pinninkatu 47 / Tribe Tampere, Tampere

  Postiosoite: Nekalantie 28, 33100 Tampere

  045-1143664

  smoothteam [AT-MERKKI] smoothteam.fi