Tietoja meistä

Olemme myös työpaikailla kokonaisia ihmisiä, paljon enemmän kuin pelkkä työroolimme. Loimme SmoothTeamin oppiaksemme tuntemaan toisiamme paremmin, voidaksemme olla inhimillisiä toisillemme, osataksemme työskennellä paremmin tiiminä.

SmoothTeam on

Tutkimuspohjainen

Simulaatioilla ja niiden muuttujilla on tieteellinen perusta. Myös itse harjoituksen vaikutuksia tiimiin on tutkittu tieteellisesti.

Hauska

Asiakaspalautteemme on erinomaista sekä hyödyn että harjoituksen hauskuuden suhteen.

Hyödyllinen

Simulaatio auttaa tiimiä toimimaan tehokkaammin osana organisaatiota.

9

Hauska ja hyödyllinen

Tutkimukseen perustuvan ja hyödyllisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää.

9

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ei sinun tarvitse maksaa siitä euroakaan.

%

Opin simulaatiossa uutta toisista

%

Simulaatio toi esiin vahvuuteni

Net Promoter Score (NPS)

Tiimimme

Kaikkien henkilöiden sähköpostiosoitteiden loppu on smoothteam.fi

Aleksis Nokso-Koivisto

Aleksis Nokso-Koivisto

Toimitusjohtaja

Yhteistyökyselyt, myynti, kansainvälistyminen
aleksis.nokso-koivisto
045-1143664

Aleksiksella on useiden vuosien kokemus koulutuksesta sekä henkilöstöhallinnon parissa työskentelystä tiimien laadun ja tehokkuuden parantamiseksi.

Eija Lehtonen

Eija Lehtonen

Johtava fasilitaattori

Fasilitointi, markkinatutkimus, tuotekehitys, myynti
eija.lehtonen
050-3889428

Eija on kasvatustieteen maisteri (elinikäinen oppiminen), väitöskirjaopiskelija ja työnohjaaja, joka innostuu aina, kun kyse on ryhmien vuorovaikutuksen tutkimisesta ja kehittämisestä

Pasi Kovanen

Pasi Kovanen

Sekatyömies

Markkinointi, myynti, tekniikka
pasi.kovanen
050-3749132

Päivi Laine

Päivi Laine

Myyntipäällikkö, markkinatutkija

Myynti, markkinatutkimus
paivi.laine
0400-377319

Päivi tuntee yritysten henkilöstön kehityksen tarpeet useiden vuosien ajalta, hän osaa auttaa kehittämisessä ja tutkii meillä myös uusia markkinoita

Jaakko Heikkilä

Jaakko Heikkilä

Tekninen johtaja

Analyysit, tekniset asiat
jaakko.heikkila

Jaakolla on yli vuosikymmenen kokemus tutkimuksesta ja koulutuksesta. Hänen vastuulleen kuuluu simulaatioiden käyttäjäkokemus sekä palvelun tekniikka.

Jannis Kuhlencord

Jannis Kuhlencord

Maajohtaja, Saksa

Yhteistyökyselyt, myynti (Keski-Eurooppa)
jannis.kuhlencord
+49 1577 6388173

Jannis pystyy auttamaan tiimejä kehittymään erilaisten mekanismien avulla. Hänellä on myös vuosien kokemus työskentelystä HR-hallinnon kanssa eri organisaatioissa.

Haluan kertoa teille yhdestä tilanteesta kymmenen vuoden takaa. Hallituksen PJ pyysi minut juttelemaan, ja kyseli muutamista jutuista että pitääkö paikkansa. Pian ilmeni, että alaiseni olivat keränneet erilaisia ongelmia johtamisestani. Tilanne voi olla kauniisti sanottuna hiukan kiusallinen, kun kyllähän ihan noin perusjuttuja johtamisessa olisi, että pomo saisi itse puhuttua alaistensa kanssa. Varsinkin, kun luin ihan innoissani uudempaa yrityskulttuuriin liittyvää kirjallisuutta. No, ne hommat selvitettiin, ja hommat lähtivät hyville urille. 

Senkin jälkeen työntekijät varmaankin miettivät, että mitähän lääkkeitä tuo taas on ottanut, kun kokeilin hyvällä innolla lukemieni uudemman sortin organisaatiokulttuurikirjojen juttuja. He oppivat vähän myöhemmin, että kyse ei ollut lääkkeistä, vaan kirjoista. Tekeminen oli kauniisti sanottuna hiukan ehkä kulmikasta. Myöhemmin, kun kirjoja on tullut luettua jokunenkin lisää, ehkä suuremmat linjat ovat alkaneet hahmottua, ja osaa suhteuttaa asioita toisiinsa. Enää ei poukkoile sinne tänne ihan niin vauhdilla. Seuraavassa paikassa, Tussitaikureissa, alkoi sitten tulla jo paljon kehua hyvästä kulttuurista ja yhteisöstä.

Miksi olen niin innostunut työyhteisöistä ja kulttuureista? Minulla oli lapsuudessa ja nuoruudessa sellainen suunnaton onni, että sain olla kahdessakin todella huipussa yhteisössä. Tiedättekö sellaisen, jossa kaikki tekevät hommia toistensa eteen ihan pyyteettä, laskematta omia vaivojaan tai mitä saavat itse. Jos tarvitsee käydä sateella ulkona tekemässä jotain, kun muut ovat takkatulen ääressä, jokainen tekee sen ilman muuta, laskematta vuoroja.

Nämä yhteisöt olivat partiossa ja ylioppilaskunnassa. Niissä halusimme parantaa maailmaa, ja vähän sitä ehkä teimmekin. 

Nyt jälkikäteen huomaan, että olen metsästänyt tällaista yhteisökokemusta sen jälkeen. Aivan keskeisiksi avainsanoiksi ovat tulleet luottamus ja haavoittuvuus.

SmoothTeamissa on paljon tästä kyse: tiedän, että organisaatiot voivat toimia todella hyvin, ja tiedän myös, että useinkaan ei olla siellä. Haluan mahdollistaa sellaisten yhteisöjen syntymistä, jossa ihmiset luottavat toisiinsa ja arvostavat toisiaan, tekevät huippuja juttuja yhdessä ja heillä on oikea yhteinen tavoite. Henkilökohtaiset saavutukset eivät ole kiinnostavia, vaan yhteinen tavoite on se juttu.

SmoothTeam ei voi yksin tehdä tätä, mutta toivottavasti se voi olla yksi askel mahdollisimman monen organisaation tällaisella polulla.

Aleksis Nokso-Koivisto

Toimitusjohtaja, SmoothTeam Oy

Lähetä viesti!

Osoitteet

Käyntiosoite: Pinninkatu 47 / Tribe Tampere, Tampere

Postiosoite: Nekalantie 28, 33100 Tampere

045-1143664

smoothteam [AT-MERKKI] smoothteam.fi