Asiakkaitamme

Modernia tiiminkehityspalvelua tyytyväisyystakuulla ovat meiltä saaneet jo muun muassa alla mainitut organisaatiot.

Grape People

Kehitämme oman tiimimme toimintaa säännöllisesti. Se on osa strategiaamme. Keväällä 2018 etsimme uusia näkökulmia toistemme ymmärtämiseen SmoothTeam-simulaation avulla. Se oli hauskaa! Tarinan kautta toistemme vahvuuksien pohtiminen toimi erittäin hyvin.

Piritta van der Beek, toimitusjohtaja

Ehta Raha

Työskentelemme osin etänä, joten kaikki eivät tunne toisiaan niin hyvin. Simulaatiossa tuli opittua muista tiimiläisistä yllättäviä asioita ja jaettua hiljaista tietoa toistemme vahvuuksista. Parempi kuin persoonallisuustestit, sillä havainnot liittyvät käytännön tilanteisiin ja niistä päästään heti puhumaan positiivisen kautta.

Tanja Korvenmaa

Tussitaikurit

Meillä on vanhastaan varsin avoin kulttuuri. Tästä huolimatta SmoothTeam-simulaatio auttoi meitä löytämään olennaisia asioita työyhteisömme toiminnassa. Simulaatio tehosti uusien tussitaikurien tulemista mukaan osaksi tiimiä ja nopeutti luottamuksen syntymistä.

Antti Niemistö, toimitusjohtaja

Piritta van der Beek

Piritta van der Beek

Toimitusjohtaja

Grape People Finland Oy

Kehitämme oman tiimimme toimintaa säännöllisesti. Se on osa strategiaamme. Keväällä 2018 etsimme uusia näkökulmia toistemme ymmärtämiseen SmoothTeam-simulaation avulla. Se oli hauskaa! Tarinan kautta toistemme vahvuuksien pohtiminen toimi erittäin hyvin. Simulaatio vei keskustelun sopivan syvälliselle tasolle varsin lyhyessä ajassa. Se tarjosi riittävästi rakennetta, mutta myös riittävästi tilaa luovuudelle. Monessa tiimin kehittämisen työkalussa saa henkilökohtaisen raportin – SmoothTeam on erilainen – sen vahvuus on siinä, että päästiin suoraan käytäntöön ja sitomaan asiat yhteisöömme. Simulaation kautta on helppo puhua oikeista asioista. Simulaatio tekee monipuolisesti näkyväksi sen, miten näemme toisemme ja itsemme kenties eri tavoin. Töissä tuo itsestään eri puolia esille kuin kenties jossain muualla. Aiomme käyttää SmoothTeam-simulaatiota asiakkaidemme kanssa yhtenä menetelmänä tiimien kehittämisessä.

Tanja Korvenmaa

Ehta Raha

Työskentelemme osin etänä, joten kaikki eivät tunne toisiaan niin hyvin. Simulaatiossa tuli opittua muista tiimiläisistä yllättäviä asioita ja jaettua hiljaista tietoa toistemme vahvuuksista. Parempi kuin persoonallisuustestit, sillä havainnot liittyvät käytännön tilanteisiin ja niistä päästään heti puhumaan positiivisen kautta.

Tiia Lehtinen

PGL research

Opin simulaatiossa sen miten muut näkevät minut ja muista työntekijöistä hurjan paljon.

Anna Länninki

Tammerkosken nuorkauppakamari

SmoothTeam-työkalu oli suoraviivainen, helppokäyttöinen ja viihdyttävä tapa vertailla sitä, miten itse ja muut näkevät tiimin jäsenet ominaisuuksiltaan tai osana tiimiä.

Areski Stichweh

SwingStep

Opin uusia asioita työtovereistani, erityisesti heidän työstään, työtottumuksistaan ja siitä mistä he pitävät. SmoothTeam-harjoitus loi meille alusta, jolla kommunikoida ja kysyä useita kysymyksiä, jotka ovat tärkeitä toimivan tiimin luomiseksi. Upeaa! Tulosraportit graafeineen, tilastoineen ja yhteenvetoineen olivat mahtavat.

Julius

TEDxHeidelberg

Opin tuntemaan muita tiimin jäseniä paremmin, erityisesti vähän uudempia. Graafinen esitystapa nuolineen ja väreineen helpotti löytämään aukkoja itsearviosta ja muiden tekemistä arvioista.

Osallistuja

Bitwise

Kaikki olettamukset työkaverien työtehtäviin littyvistä mieltymyksistä eivät pitäneet paikkaansa, ja niitä ei ehkä normaalissa arjessa tulisi tajuttua vääriksi. Tehtävä herätti hyvin heti alusta asti keskustelua, jota olisi liki mahdotonta saada aikaiseksi esimerkiksi tavallisessa tiimipalaverissa.

Tiimi toimimaan paremmin?

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti!

Osoitteet

Käyntiosoite: Pinninkatu 47 / Tribe Tampere, Tampere

Postiosoite: Nekalantie 28, 33100 Tampere

045-1143664

smoothteam [AT-MERKKI] smoothteam.fi