Asiakkaitamme

Modernia tiiminkehityspalvelua tyytyväisyystakuulla ovat meiltä saaneet jo muun muassa alla mainitut organisaatiot.

Grape People

Kehitämme oman tiimimme toimintaa säännöllisesti. Se on osa strategiaamme. Etsimme uusia näkökulmia toistemme ymmärtämiseen SmoothTeam-simulaation avulla. Se oli hauskaa! Tarinan kautta toistemme vahvuuksien pohtiminen toimi erittäin hyvin.

Piritta van der Beek, toimitusjohtaja

Ehta Raha

Työskentelemme osin etänä, joten kaikki eivät tunne toisiaan niin hyvin. Simulaatiossa tuli opittua muista tiimiläisistä yllättäviä asioita ja jaettua hiljaista tietoa toistemme vahvuuksista. Parempi kuin persoonallisuustestit, sillä havainnot liittyvät käytännön tilanteisiin ja niistä päästään heti puhumaan positiivisen kautta.

Tanja Korvenmaa

Tussitaikurit

Meillä on vanhastaan varsin avoin kulttuuri. Tästä huolimatta SmoothTeam-simulaatio auttoi meitä löytämään olennaisia asioita työyhteisömme toiminnassa. Simulaatio tehosti uusien tussitaikurien tulemista mukaan osaksi tiimiä ja nopeutti luottamuksen syntymistä.

Antti Niemistö, toimitusjohtaja

Prof. Dr. Laura Nyström

Prof. Dr. Laura Nyström

ETH Zurich Laboratory of Food Biochemistry

Minulle tiiminvetäjänä simulaatiot olivat mahtava työkalu, joiden avulla opin tiimini jäsenten piilossa olevista kyvyistä ja taipumuksista. Olemme käyttäneet simulaation tuloksia tiimin toiminnan suunnittelussa sekä uusien tehtävien ja vastuiden jakamisessa. Työpajassa kehittyneet ajatukset ovat virtaviivaistaneet käytäntöjämme, parantaneet keskinäistä viestintäämme ja jopa kehittäneet ryhmän jäsenten keskinäistä arvostusta.

Eero Manninen

Suomen Ylioppilaskuntien Liitto

Käytimme SmoothTeamin Psykososiaaliset Kuormitustekijät -simulaatiota työntekijöidemme kanssa stressistä ja erilaisista kuormitustilanteista keskusteluun. Simulaatio onnistui tuomaan herkkiäkin asioita esille ja avaamaan keskustelua työntekijöidemme välille tavalla, joka kehitti luottamusta ja keskinäistä arvostusta. Saimme simulaation avulla monia asioita näkyväksi ja myös konkreettisia ratkaisuja. Voin suositella kuormituksen kanssa oleviin haasteisiin.

Tiia Lehtinen

PGL research

Opin simulaatiossa sen miten muut näkevät minut ja muista työntekijöistä hurjan paljon.

Anna Länninki

Tammerkosken nuorkauppakamari

SmoothTeam-työkalu oli suoraviivainen, helppokäyttöinen ja viihdyttävä tapa vertailla sitä, miten itse ja muut näkevät tiimin jäsenet ominaisuuksiltaan tai osana tiimiä.

Areski Stichweh

SwingStep

Opin uusia asioita työtovereistani, erityisesti heidän työstään, työtottumuksistaan ja siitä mistä he pitävät. SmoothTeam-harjoitus loi meille alusta, jolla kommunikoida ja kysyä useita kysymyksiä, jotka ovat tärkeitä toimivan tiimin luomiseksi. Upeaa! Tulosraportit graafeineen, tilastoineen ja yhteenvetoineen olivat mahtavat.

Julius

TEDxHeidelberg

Opin tuntemaan muita tiimin jäseniä paremmin, erityisesti vähän uudempia. Graafinen esitystapa nuolineen ja väreineen helpotti löytämään aukkoja itsearviosta ja muiden tekemistä arvioista.

Osallistuja

Bitwise

Kaikki olettamukset työkaverien työtehtäviin littyvistä mieltymyksistä eivät pitäneet paikkaansa, ja niitä ei ehkä normaalissa arjessa tulisi tajuttua vääriksi. Tehtävä herätti hyvin heti alusta asti keskustelua, jota olisi liki mahdotonta saada aikaiseksi esimerkiksi tavallisessa tiimipalaverissa.

Tiimi toimimaan paremmin?

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti!

Osoitteet

Käyntiosoite: Pinninkatu 47 / Tribe Tampere, Tampere

Postiosoite: Nekalantie 28, 33100 Tampere

045-1143664

smoothteam [AT-MERKKI] smoothteam.fi