Asiakkaitamme

Modernia tiiminkehityspalvelua tyytyväisyystakuulla ovat meiltä saaneet jo muun muassa alla mainitut organisaatiot.

Gofore: SmoothTeam antoi meille ihan uuden näkökulman

Softaprojektien tiimityöskentelyssä on monta näkökulmaa: teknologinen perspektiivi, prosessit sekä ihmiset ja kommunikaatiopuoli. SmoothTeam auttaa parantamaan viimeksi mainittuja. Sessioon osallistui suomalaisia, virolaisia ja espanjalaisia goforelaisia sekä asiakkaamme Suomesta ja Virosta. SmoothTeam antoi meille ihan uuden näkökulman, jolla voimme tarkastella tiimin tekemistä. On myös tärkeää, että sessio oli hauska ja osallistujille tuli hyvä mieli. Emme saaneet pelkkää analyysiä, vaan myös hyvinvointia.

Ilkka Seppälä, tekninen projektipäällikkö

Iogen: SmoothTeamin luoman keskustelun avoimuus oli hätkähdyttävää

SmoothTeamin tuoma keskustelu oli hätkähdyttävää. Olimme käyneet identtisesti samanlaisia asioita läpi jo aiemmin. Kun asioita käsiteltiin simulaation avulla kautta, samoilta ihmisiltä tulikin aivan eri näkökulmia. Tiimiläiset puhuivat ihan eri tavalla avoimesti. Olen varauksetta kehunut SmoothTeamia monille. Elämässä on helppoja asioita: jos mietin, että pitäisikö ajaa parta, vastaus on automaattisesti joo. On myös niitä, joissa vastaus on automaattisesti ei. Tämä SmoothTeamin käyttö on elämässä niitä kohtia, joihin kannattaa vastata automaattisesti joo, jos edes yhtään tulee mieleen, voisiko tälle olla tarvetta.

Tero Rinne, perustaja ja hallituksen puheenjohtaja

Viafin Gas: Mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä fiksummin osaamme toisiamme kohtaan käyttäytyä

SmoothTeam auttoi meidän porukkaa ymmärtämään paremmin, miksi toinen käyttäytyy tietyllä tavalla – ja miten minä itse voin käyttäytyä fiksummin hänen kanssaan. Palvella häntä, vuorovaikuttaa tai johtaa. SmoothTeam sopii mainiosti myös yrityksille, jotka ovat muutostilassa, vaikka nykyisin tietysti puhutaankin että muutos on pysyvä olotila. Itse asiassa en näe mitään rajoitteita, kenelle SmoothTeam ei sopisi – päinvastoin, suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Jarno Anttalainen, toimitusjohtaja

Vincit: Suosittelen SmoothTeamia kaikille, jotka tekevät tiimityötä

SmoothTeamin työkalu tukee mainiosti tilaisuuden etenemistä, mutta ei ota pääroolia. Pääosassa on ihmisten välinen keskustelu. Simulaatiot ohjaavat kiinnittämään enemmän huomiota siihen, että olemme kaikki yksilöitä. Tämä muuttaa oikeasti työskentelyä ja antaa tukea päivittäiseen tekemiseen. Suosittelen SmoothTeamia lämpimästi kaikille, jotka tekevät tiimityötä.

Veli-Pekka Eloranta, agile coach

Suomen ylioppilaskuntien liitto: Voin ehdottomasti suositella SmoothTeamia erilaisille järjestöille

Teemme tietoisesti työtä työyhteisön hyväksi ja SmoothTeamia olemme hyödyntäneet jo kolme kertaa. Olemme valinneet sen erityisesti simulaatioihin pohjautuvan lähestymistavan takia. Simulaatio luo pohjaa keskustelulle ja pitää yhteisen työpajan mielekkäänä osallistujille myös etänä. Voin ehdottomasti suositella SmoothTeamia erilaisille järjestöille. SmoothTeam toimii tiimin ja sen työskentelyn kehittämiseen, auttaa tunnistamaan kipupisteitä ja käymään niistä rakentavia keskusteluja.

Sonja Raitamäki, pääsihteeri

TX: SmoothTeam auttaa kehittämään johtoryhmien työskentelyä globaalisti hajautetussa tiimissä

Osa työntekijöistämme tapaa toisiaan säännöllisesti toimistoilla Sveitsin Zugissa ja Helsingissä. Lisäksi meillä on ihmisiä muun muassa Australiasta, Amerikasta ja Espanjasta. Muutama mainitsi olleensa etukäteen hyvin skeptinen, kannattaako tällaiseen haaskata aikaa. Jälkeenpäin he kertoivat nähneensä arvon SmoothTeamin luomissa strukturoiduissa keskusteluissa, joiden kautta opimme, millaisia itse kukin olemme ja miten näemme toisemme. Meillä simulaatio avasi tosi hyvin pandoran lipasta erityisesti, kun mukana oli pidemmän ja lyhyemmän aikaa töitä yhdessä tehneitä.

Jarmo Suoranta, toimitusjohtaja

Grape People: Simulaatio tekee monipuolisesti näkyväksi sen, miten näemme toisemme ja itsemme kenties eri tavoin.

Kehitämme oman tiimimme toimintaa säännöllisesti. Se on osa strategiaamme. Etsimme uusia näkökulmia toistemme ymmärtämiseen SmoothTeam-simulaation avulla. Se oli hauskaa! Tarinan kautta toistemme vahvuuksien pohtiminen toimi erittäin hyvin.  Simulaatio vei keskustelun sopivan syvälliselle tasolle varsin lyhyessä ajassa. Se tarjosi riittävästi rakennetta, mutta myös riittävästi tilaa luovuudelle. Aiomme käyttää SmoothTeam-simulaatiota asiakkaidemme kanssa yhtenä menetelmänä tiimien kehittämisessä.

Piritta van der Beek, toimitusjohtaja

Tussitaikurit: SmoothTeam-simulaatio auttoi meitä löytämään olennaisia asioita työyhteisömme toiminnassa

Meillä on vanhastaan varsin avoin kulttuuri. Tästä huolimatta SmoothTeam-simulaatio auttoi meitä löytämään olennaisia asioita työyhteisömme toiminnassa. Simulaatio tehosti uusien tussitaikurien tulemista mukaan osaksi tiimiä ja nopeutti luottamuksen syntymistä.

Antti Niemistö, toimitusjohtaja

Prof. Dr. Laura Nyström

Prof. Dr. Laura Nyström

ETH Zurich Laboratory of Food Biochemistry

Minulle tiiminvetäjänä simulaatiot olivat mahtava työkalu, joiden avulla opin tiimini jäsenten piilossa olevista kyvyistä ja taipumuksista. Olemme käyttäneet simulaation tuloksia tiimin toiminnan suunnittelussa sekä uusien tehtävien ja vastuiden jakamisessa. Työpajassa kehittyneet ajatukset ovat virtaviivaistaneet käytäntöjämme, parantaneet keskinäistä viestintäämme ja jopa kehittäneet ryhmän jäsenten keskinäistä arvostusta.

Eero Manninen

Suomen Ylioppilaskuntien Liitto

Käytimme SmoothTeamin Psykososiaaliset Kuormitustekijät -simulaatiota työntekijöidemme kanssa stressistä ja erilaisista kuormitustilanteista keskusteluun. Simulaatio onnistui tuomaan herkkiäkin asioita esille ja avaamaan keskustelua työntekijöidemme välille tavalla, joka kehitti luottamusta ja keskinäistä arvostusta. Saimme simulaation avulla monia asioita näkyväksi ja myös konkreettisia ratkaisuja. Voin suositella kuormituksen kanssa oleviin haasteisiin.

Tiia Lehtinen

PGL research

Opin simulaatiossa sen miten muut näkevät minut ja muista työntekijöistä hurjan paljon.

Anna Länninki

Tammerkosken nuorkauppakamari

SmoothTeam-työkalu oli suoraviivainen, helppokäyttöinen ja viihdyttävä tapa vertailla sitä, miten itse ja muut näkevät tiimin jäsenet ominaisuuksiltaan tai osana tiimiä.

Areski Stichweh

SwingStep

Opin uusia asioita työtovereistani, erityisesti heidän työstään, työtottumuksistaan ja siitä mistä he pitävät. SmoothTeam-harjoitus loi meille alusta, jolla kommunikoida ja kysyä useita kysymyksiä, jotka ovat tärkeitä toimivan tiimin luomiseksi. Upeaa! Tulosraportit graafeineen, tilastoineen ja yhteenvetoineen olivat mahtavat.

Julius

TEDxHeidelberg

Opin tuntemaan muita tiimin jäseniä paremmin, erityisesti vähän uudempia. Graafinen esitystapa nuolineen ja väreineen helpotti löytämään aukkoja itsearviosta ja muiden tekemistä arvioista.

Niina Haataja

Integrata

Vedin etätyösimulaation tiimille, ja se toimi hyvin. Tiimissä tuli keskusteltua asioista, joista ei muuten tulisi juteltua, esimerkiksi tiimi ei ollut aiemmin käynyt läpi sitä, ketä esimerkiksi häiritsee keskeytykset tai miten kukin kokee eristäytymisen. Kokonaisuudessaan työkalu oli hauska ja mielenkiintoinen ja sen avulla sai hyvin käsitystä muiden tilanteesta tässä etätyötilanteessa. Simulaatio toimi älyttömän hyvin keskustelun herättäjänä ja pohjana asioiden käsittelylle.

Tiimi toimimaan paremmin?

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti!

Osoitteet

Käyntiosoite: Pinninkatu 47 / Tribe Tampere, Tampere

Postiosoite: Nekalantie 28, 33100 Tampere

045-1143664

smoothteam [AT-MERKKI] smoothteam.fi