Töihin meille

Etsimme: HR-ihmisille suunnatun B2B-palvelun myyNTIPÄÄLLIKKÖÄ

SmoothTeam on Suomen johtava pelillistettyjen tiiminkehittämistyökalujen tekijä. Ala ei ole kuitenkaan suuri, ja me olemme vielä pieni – startupiksikin meitä voi vielä kutsua. Haemme tiimiimme pitkäaikaiseen suhteeseen myyntipäällikköä toimistollemme Tampereelle.

Mitä työssä tehdään?

Olet yhteydessä HR-päättäjiin. Toimit kokonaisvastuullisesti myyntitehtävissä. Et pelkää tarttua puhelimeen, pitää videoneuvottelua tai singahtaa kahvittelemaan potentiaalisen asiakkaan kanssa. Hankit uusia asiakkuuksista. Pystyt toimimaan asiakkaiden kanssa itsenäisesti, reagoimaan erikoisiinkin kysymyksiin nopeasti ja intuitiivisesti sekä helpottamaan asiakkaamme huolia. Toimit Suomen lisäksi tilanteen mukaan ulkomailla, pääosin Euroopan alueella

Jotta osaat myydä tuotettamme ja puhua siitä asiakkaiden kanssa vakuuttavasti, sinun on myös hallittava sen käyttö fasilitaattorin roolissa. Ajankäytön kannalta tämän tyyppinen fasilitointi on vain pieni osa työtäsi ennen kaikkea perehtymistarkoituksessa.

Mitä sinun pitäisi osata?

Sinun on osattava yksi asia: B2B-myynti. Muutoin perehdytämme työn vaatimat konkreettiset taidot, joten muuta ei tarvitse osata. Alla on ajatuksia siitä, millaisista asioista voi olla etua työssä. Emme odota kaikkia näitä, vaan sopiva kokonaisuus ratkaisee. Voit olla työurallasi lähellä alkua tai jo pitkällä.

Huippuja juttuja olisivat seuraavat

 • Myyntitykin asenne. Et vierasta yhteydenpitoa ja myymistä ja vielä parempi, jos myymisen sijaan vedät asiakkaan kanssa yhtä köyttä. Tämän tyyppisissä monimutkaisissa, vaativissa konsultoivissa palveluissa homman juju on se, että lähdetään ymmärtämään asiakkaan maailmaa ja tarpeita.
 • Kokemusta, ainakin jonkin verran. Voit olla jo kokenut tai myyjäurasi alkupuolella. Olet myynyt työksesi ja sinulla on sopiva koulutus tai näyttöä osaamisestasi. Mieluiten ainakin osa kokemuksesta on B2B-puolelta.
 • Pelisilmä. Kun asiakas kysyy tai pyytää jotain hassua tai täysin uutta – tai kollega yhtä hyvin – osaat soveltaa käytäntöjämme ja yleistä kaupunkilaisjärkeä viisaasti kuhunkin tilanteeseen.
 • Osaat nauraa itsellesi. Teet välillä virheitä, teet huonoa ja sitten annat palaa uudella innolla! Tärkeily tai liiallinen herkistely eivät istu meidän toimintaamme.
 • Nöyryys. Teemme korkealaatuista työtä Suomessa ja ulkomailla, mutta kaiken toimintamme ytimessä on nöyryys. Haluamme olla joka päivä parempia. Kuuntelemme asiakasta korvat auki, ja vaikka olisimme joskus mielestämme oikeassa, etsimme sen vielä paremman tavan toimia.
 • Pitkämielisyys ja loputon ystävällisyys. Joskus hommat menevät jotenkin muuten kuin putkeen. Jaksat keskustella, pyytää, auttaa ja opastaa ystävällisesti myös silloin.
 • Vastuunkanto. Teet itsenäistäkin työtä, jossa tuloksilla on suuri merkitys. Me ajattelemme toimissamme asiakkaidemme ja SmoothTeamin parasta, ja samaa toivomme sinulta.

Myös alla olevista taidoista ja kokemuksista on hyötyä

 • Sujuva tietoteknisten vehkeitten ja myyntityössä tarvittavien softien käyttötaito. Valmius käyttää ja opetella useimpia tavallisia ohjelmistoja sujuvasti on tarpeen.
 • Asiakkaamme ovat järjestään koulutettuja alansa osaajia ja tuotteemme perustuu tutkimukseen. Korkeakoulutus on siksi käytännössä tarpeellinen keskustelujen käymiseen. Ala voi vaihdella, mutta todennäköisemmin olet lukenut jotakin ihmisiin, käyttäytymiseen, organisaatioihin tai johtamiseen liittyvää. Voit toki olla myös muulta alalta, asenne ja oppimiskyky ratkaisevat.
 • Fasilitointi ja ryhmien kanssa toimiminen.
 • “HR-kielen” puhuminen. Puhumme pääosin HR-tehtävissä olevien ihmisten kanssa, ja sillä kuten muillakin aloilla on oma slanginsa. On eduksi, jos sinulla on jotakin taustaa tai kokemuksia alalta.

Mitä me tarjoamme?

Töitä. Mahdollisuuden kehittää myyntiorganisaatiotamme ja luoda omannäköisen uran asiantuntijatuotteiden parissa. Hyvän ja kohtuullisen helposti myytävän tuotteen, josta voit olla myyjänä ylpeä. Railakkaan porukan. Vastuullisen työnantajan. Mahdollisuuden myydä maailmanluokan tuotetta, jonka asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Palkka sovitaan henkilökohtaisesti. Kerro sinua motivoivasta palkkamallista ja palkasta hakemuksen yhteydessä.

Lähetä meille hakemus tällä lomakkeella. Hakuaikaa on 28.3.2019 asti.

Tiedustelut: myyntitykki@smoothteam.fi. Vastaamme mielellään sähköpostikysymyksiin.

Puhelintiedustelut 21.3. kello 9-11, 22.3. kello 14-15 tai 26.3. kello 9-11 / Aleksis Nokso-Koivisto, 045-1143664.