SmoothTeam – tiimisi hyväksi

SmoothTeamin tarina

Oli vuosi 2001. Istuin Suomen virtuaaliyliopiston kokouksessa. Huomasin, että olin koko ajan varpaillani erään naisen suhteen, hän oli firman uusi viestintäpäällikkö. Riippumatta käsitellystä aiheesta, jokin vain ei toiminut. Minusta tuntuu, että meistä molemmista tuntui samalta.

Yhtenä päivänä kahvipöydässä meille selvisi sattumalta, että hänen poikansa oli ystäväni varusmiespalvelusajalta. Olimme asuneet samassa huoneessa kuukausia. Jotain maagista ja ihmeellistä tapahtui sinä päivänä. Sen jälkeen aloimme olla toisillemme ihmisiä, inhimillisiä ihmisiä, ja kaikki työ välillämme alkoi sujua kitkatta.

Mielestäni on ihan hevonpeetä, että meidän tulee olla ammattimaisia kaikessa tekemisessämme ja että bisnes on aina pelkkää bisnestä. Me olemme kaikki ihmisiä ja mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä paremmin työskentelemme yhdessä. Mielenkiintoista on, että myös tutkimus tukee tätä ajatusta: on paljon tutkimuksia, jotka osoittavat, että tiimin tehokkuus riippuu siitä, miten hyvin tiimin jäsenet tuntevat toisensa.

Sen vuoksi me loimme SmoothTeamin. Ollaksemme parempia ihmisiä toisillemme, inhimillisiä ihmisiä. Ollaksemme parempia tiimejä.

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Pinninkatu 47 / Tribe Tampere, Tampere.
Postiosoite: Nekalantie 28, 33100 Tampere.

Aleksis Nokso-Koivisto, toimitusjohtaja
Yhteistyökyselyt, myynti, perustaja
aleksis.nokso-koivisto@smoothteam.fi
+358-45-1143664

Jaakko Heikkilä
Analyysit, tekniset asiat, perustaja
jaakko.heikkila@smoothteam.fi

Eija Lehtonen
Myynti, fasilitointi, kansainvälistyminen
eija.lehtonen@smoothteam.fi
+358 50 3889428

Tiina Iivonen
Myynti, fasilitointi
tiina.iivonen@smoothteam.fi

Minna Marttio
Fasilitointi
minna.marttio@smoothteam.fi

 

Ota yhteyttä!

Tilaa nyt uutiskirjeemme

Annamme vinkkejä, miten voit kehittää tiimiäsi

Tilaa nyt!